Begynderprogram 3

Aktivitet med * findes i videoversion. Find den i VIDEOTEK

Begyndertræning 3

Sjov opvarmning med lege. Øje/håndkoordination. Jonglering. Samarbejde. Hård fysisk afslutning.

Parvis stik-rundbold

Deltagerne i 2 hold som i almindelig rundbold. Bolden er en volleyball. Indeholdet står parvis bag hinanden i en A-række og en B-række. l. mand i A-rækken server med volleyserv og løber omgående banen rundt.

Deltagerne i 2 hold som i almindelig rundbold. Bolden er en volleyball. Indeholdet står parvis bag hinanden i en A-række og en B-række. l. mand i A-rækken server med volleyserv og løber omgående banen rundt.

Deltagerne i 2 hold som i almindelig rundbold. Bolden er en volleyball. Indeholdet står parvis bag hinanden i en A-række og en B-række. l. mand i A-rækken server med volleyserv og løber omgående banen rundt.

Samtidig skal 1. mand i B-rækken løbe ud i marken, hvor udeholdet, når de har opfanget bolden, skal forsøge at ramme (stikke) ham.

Lykkes det serveren at komme banen rundt inden B-spilleren bliver ramt, et et point hjemme. Spillet fortsætter til alle på indeholdet har forsøgt sigén gang – både som A- og B-spiller. Herefter bytter indeholdet med udeholdet.

 

Ballonjonglering

Hold ballonen i spil imens du 1) går fra den ene baglinje til den anden 2) tager en sko af 3) lægger dig på maven

2 balloner. Samme øvelse 1 og 3.

3 balloner. Hold alle 3 balloner i spil i 1 minut.

 

Kort-kort-lang

dgi0011

A spiller B der spiller tilbage til A, der spiller C. A & B bytter plads og C spiller A, der spiller C, der spiller B. A & C bytter plads….

I starten kastes bolden, indtil spillerne har lært bevægelsesrytmen, derefter spilles med fingerslag.

Prøv også over net.

Fingerslag 3 spillere i 4-kant*

3 spillere står i hvert deres hjørne af en firkant. Spilleren spiller fingerslag til den spiller, der står til højre og løber hen i hjørnet, der er frit. Prøv at vende dig mod den spiller, du spiller.

3 spiller fingerslag i 4-kant

2 on 2

En bane, ca. 3×6 meter afgrænses med antenner på nettet og tape på gulvet. Der serves med fingerslag bag 3-meteren. Running score til f.eks. 15.

Hvis flere hold spiller,  rykker vinder mod uret taber modsat.

field0010

Fysik

Intervalspurt (3 & 3) x 10

Spillerne fordeles 3 og 3. 2 spillere på den ene baglinje og 1 på modsatte. På tegn løber 1 af de 2 til modsatte baglinje og afløses af spilleren dér. Når alle 3 løbere har løbet 10 spurter á 18 meter er holdet færdig. I starten af sæsonen kan man nøjes med færre løbeture.

volleytræneren & volleytræning