Om Volleytræner.dk

Denne side er forstadiet til en trænerapp der primært er for nye trænere og trænere med få års erfaring, samt trænere, der står og mangler inspiration og idéer til den daglige træning.

App’en vil dække områderne:

  1. gennemgang af de grundlæggende teknikker – og forslag til øvelser af samme. Teknisk træning (grundelementerne i teknisk træning og øvelser af delelementerne)
  2. gennemgang af basistaktikker – og idéer til hvordan de kan trænes
  3. tanker om opvarmning og forslag til opvarmningsaktiviteter og opvarmningsøvelser (generelt om opvarmning og eksempler på samme)
  4. grundlæggende mandskabsbehandling. Holdet (hvem spiller hvor og hvor tit og hedder hvad og bor hvor).  Planlægning (meget kort og summarisk)
  5. idrætsskadesbehandling akut
  6. generel opdatering af nyt indenfor volleyball (regler, redskaber, kurser, landskampe, m.m.). Regler (spillertilladelse, holdsammesætning, dispensationer, dommertegn, …)
  7. træningsøvelser (tematiske træningsforløb – fysisk, psykisk, materiel, taktisk, kompetitiv, …).Træningsprogrammer (færdige træningsprogrammer, så du altid er klar)
  8. FAQ (om app’en)
  9. desuden vil vi lægge fede, sjove og svedige videoer ud og link til andre

Der vil efterhånden komme meget mere billedmateriale og flere tegninger og teksten vil blive skåret kraftigt, netop for at bearbejde materialet i retning af en app. Er du ikke i besiddelse af et instrument, der er forberedt til apps, så fortvivl ikke. Denne hjemmeside vil fungere sideløbende med app’en og bliver opdateret samtidig med den.

581d5872-bd08-4ad8-b83a-ec8ef8f9dcd9

volleytræneren & volleytræning